Betrouwbare branddetectie is de basis voor brandveiligheid

Maak uw keuze en vind uw vraag omtrent brandveiligheid

Gestructureerde ontruiming redt levens als de nood hoog is

Maak uw keuze en vind uw vraag omtrent ontruimingsystemen.

Om brandontwikkeling snel te beperken en reduceren

Maak uw keuze en vind uw vraag omtrent brandveiligheid

Door goed beheer bent u verzekerd van een betrouwbaar systeem

Maak uw keuze en vind uw vraag omtrent beheer

Door goed onderhoud behoudt uw systeem de nominale staat

Maak uw keuze en vind uw vraag omtrent onderhoud
Brandmelding
Al uw vragen
Ontruiming
Installaties
Sprinkler
Installaties
Beheer
Installaties
Onderhoud
Installaties

Brandmeldinstallaties

Een brandmeldinstallatie is essentieel: het kan een brand in een vroeg stadium signaleren en lokaliseren waardoor snel kan worden ingegrepen. Om de kwaliteit van de brandmeldinstallaties te verhogen, moet deze voldoen aan de norm NEN 2535. Van sommige brandmeldinstallaties wordt verwacht dat deze door een onafhankelijke inspectie-instelling wordt geïnspecteerd. Indien door deze partij wordt vastgesteld dat de installatie inderdaad voldoet aan de uitgangspunten, dan wordt hiervoor een certificaat afgegeven.

Ontruiming

Een ontruimingsalarminstallatie (OAI) vervult een essentiële functie in ontruiming van gebouwen. Dit is van belang in het kader van persoonlijke veiligheid. Een brandmelding moet resulteren in een aantal doelgerichte acties. Een belangrijke actie is het snel waarschuwen van de aanwezige personen in het gebouw. Als een gebouw te groot is om mensen door middel van roepen te waarschuwen biedt een ontruimingsalarminstallatie uitkomst. Daarom moet in gebouwen die niet ‘beroepbaar’ zijn een ontruimingsalarminstallatie worden aangebracht.

Sprinkler

Een sprinklermeldsysteem is een essentieel onderdeel van een sprinkler installatie. Alle meldingen worden ingelezen op de meldinstallatie. Niet alleen de brandmeldingen maar ook de technische alarmen zoals afsluiters, lage temperatuur worden 24-7 bewaakt op juiste werking.

Meer weten over ons

Dutch Fire Safety Group uw partner in brandveiligheid.

Dutch Fire Safety Group is een professionele gecertificeerde organisatie welke er volledig op ingericht is om installerende bedrijven en eindgebruikers volledig te ontzorgen op het gebied van brandmeld- en ontruimingsalarmsystemen. Of het nu gaat om een nieuwe installatie of het vervangen van een bestaande installatie Dutch Fire Safety Group staat u vanaf het prille ontwerp tot en met de oplevering en certificering met raad en daad bij en zal mede zorg dragen voor een probleemloos verloop van het realiseren van de geëiste brandbeveiligingsinstallatie waarbij we in overleg ook tijdens de installatie op het werk de monteurs kunnen ondersteunen en adviseren. 

Projecten

Alle projecten

Projecten hebben wij binnen de Dutch Fire Safety groep in verschillende branches een aantal willen wij er uitlichten die we de afgelopen periode hebben mogen realiseren.

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.