Betrouwbare branddetectie is de basis voor brandveiligheid

Maak uw keuze en vind uw vraag omtrent brandveiligheid

Gestructureerde ontruiming redt levens als de nood hoog is

Maak uw keuze en vind uw vraag omtrent ontruimingsystemen.

Om brandontwikkeling snel te beperken en reduceren

Maak uw keuze en vind uw vraag omtrent brandveiligheid

Gasdetectie

Maak uw keuze en vindt uw vraag omtrent gasdetectie.

Door goed beheer bent u verzekerd van een betrouwbaar systeem

Maak uw keuze en vind uw vraag omtrent beheer

Door goed onderhoud behoudt uw systeem de nominale staat

Maak uw keuze en vind uw vraag omtrent onderhoud
Brandmelding
Al uw vragen
Ontruiming
Installaties
Sprinkler
Installaties
Gasdetectie
Installaties
Beheer
Installaties
Onderhoud
Installaties

Ontruiming

Een ontruimingsalarminstallatie (OAI) vervult een essentiële functie in ontruiming van gebouwen. Dit is van belang in het kader van persoonlijke veiligheid. Een brandmelding moet resulteren in een aantal doelgerichte acties. Een belangrijke actie is het snel waarschuwen van de aanwezige personen in het gebouw. Als een gebouw te groot is om mensen door middel van roepen te waarschuwen biedt een ontruimingsalarminstallatie uitkomst. Daarom moet in gebouwen die niet ‘beroepbaar’ zijn een ontruimingsalarminstallatie worden aangebracht.

Gasdetectie

Een gasdetectiesysteem is een belangrijke installatie in bijvoorbeeld mechanisch geventileerde parkeergarages. Concentraties schadelijke gassen zoals koolstofmonoxide (CO) en LPG worden continu gemeten. Bij overschrijding van de grenswaarden stuurt het gasdetectiesysteem de ventilatie-installatie aan zodat deze meer lucht gaat afvoeren en de concentraties schadelijke gassen weer dalen. Naast de gasdetectiesystemen biedt Dutch Fire Safety Group ook een compleet programma toebehoren aan, zoals back-up UPS, LED pictogram- en tekstborden en slow whoops. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze uitgebreide kennis en ervaring zodat u altijd een juist en op maat gemaakt advies krijgt.

Meer weten over ons

Dutch Fire Safety Group uw partner in brandveiligheid.

Dutch Fire Safety Group is een professionele gecertificeerde organisatie welke er volledig op ingericht is om installerende bedrijven en eindgebruikers volledig te ontzorgen op het gebied van brandmeld- en ontruimingsalarmsystemen. Of het nu gaat om een nieuwe installatie of het vervangen van een bestaande installatie Dutch Fire Safety Group staat u vanaf het prille ontwerp tot en met de oplevering en certificering met raad en daad bij en zal mede zorg dragen voor een probleemloos verloop van het realiseren van de geëiste brandbeveiligingsinstallatie waarbij we in overleg ook tijdens de installatie op het werk de monteurs kunnen ondersteunen en adviseren. 

 

Projecten

Alle projecten

Projecten hebben wij binnen de Dutch Fire Safety groep in verschillende branches een aantal willen wij er uitlichten die we de afgelopen periode hebben mogen realiseren.

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.