De gebruiksfunctie van een een bijeenkomsfunctie is best wel breed omschreven. Een bijeenkomstfunctie wordt gedefinieerd als een gebruiksfunctie voor het samenkomen van personen voor kunst, cultuur, godsdienst, communicatie, kinderopvang, het verstrekken van consumpties voor het gebruik ter plaatse of het aanschouwen van sport. 

Risico's

U moet er toch niet aan denken dat er brand uitbreekt in een kinderdagverblijf en er geen brandmeldinstallatie/ontruimingsalarminstallatie aanwezig is? De gevolgen van een brand zijn dan echt desastreus. Volg dus ook bij een bijeenkomstfunctie altijd de voorschriften die staan in het Bouwbesluit. Dutch Fire Safety Group treedt graag op als uw partner als het gaat om branddetectie in dergelijke gebouwen. 
Bekijk hier welke eisen er gelden voor branddetectie bij een bijeenkomstfunctie. 

Neem contact op

Heeft u advies nodig op het gebied van brandveiligheid? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers en zij voorzien u van alle belangrijke informatie omtrent brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties.  

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.