Introductie

Notifier by Honeywell ontwikkelt en produceert geavanceerde branddetectiesystemen, beginnend met eenvoudige conventionele producten tot intelligente systemen op basis van netwerken. Notifier by Honeywell zet zich in voor brandveiligheid, de activiteiten zijn geaccrediteerd volgens ISO 9001 en de producten hebben wereldwijde goedkeuringen zoals LPCB, VDS , UL, ULC en BOSEC / ANPI etc. De systemen van NOTIFIER by Honeywell worden gekenmerkt door kosteneffectiviteit en flexibiliteit, kunnen geplaatst worden in een netwerkconfiguratie en zijn geschikt voor kleine, middelgrote en grote installaties.

Toepassing van de Notifier door DFSG

Dutch Fire Safety Group past Notifier by Honeywell toe in projecten welke daar geschikt voor zijn. Door het toepassen van kwalitatief goede materialen en gecertificeerde brandmeldinstallatiebedrijven is uw brandmeldinstallatie bij Dutch Fire Safety Group in goede handen. In het oerwoud van regels en normeringen neemt Dutch Fire Safety Group al uw brandmeld- en ontruimingsalarm zorgen uit handen.

 

Henk Kattestaart - Directeur

Heeft u vragen over het onderwerp? Wij helpen u graag verder.

Henk Kattestaart Directeur

Neem vrijblijvend contact op met ons en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.