Introductie

Het Atus DP6000 digitale pagingsysteem is al vele jaren de ruggengraat van de semafoonsystemen van ziekenhuizen, meestal gebruikt voor oplossingen voor hartstilstand en noodoproepen, waar snelle informatie-inzet centraal staat. Het huidige Gen IV + bereik is volledig compatibel met de eerdere versies in het assortiment en is ontworpen voor betrouwbare en eenvoudige bediening zonder de functionaliteit aan te tasten. Er is keuze uit twee aantrekkelijke kleuren en de stevige clip heeft ingebouwde stressbescherming om breuken te minimaliseren. Er is zelfs een selectie van intrinsiek veilige ATEX-versies beschikbaar voor gebruik in potentieel gevaarlijke omgevingen, bijvoorbeeld voor petrochemische, mijnbouw en nucleaire industrieën.

Toepassing van Atus pager systemen door Dutch Fire Safety Group

Dutch Fire Safety Group past Atus pager systemen toe in projecten die daar geschikt voor zijn. Door het toepassen van kwalitatief zeer goede materialen en het laten installeren door gecertificeerde installatiebedrijven is uw Atus pager systeem bij Dutch Fire Safety Group in goede handen. In het oerwoud van regels en normeringen neemt Dutch Fire Safety Group al uw zorgen betreffende deze systemen uit handen.

Henk Kattestaart - Directeur

Heeft u vragen over het onderwerp? Wij helpen u graag verder.

Henk Kattestaart Directeur

Neem vrijblijvend contact op met ons en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.