Beheren van uw brandmeldinstallatie en/of ontruimingsinstallatie en het opleiden van Beheerders

Maandelijks dient uw brandmeldinstallatie en/of ontruimingsinstallatie beproefd te worden. Een gecertificeerd Beheerder Brandmeldinstallaties is belast met de bediening, de periodieke controle en de controle op het jaarlijks onderhoud van de brandmeldinstallatie en/of ontruimingsinstallatie. De verplichting van een Beheerder geldt voor alle brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Hierbij is geen onderscheid gemaakt tussen een gecertificeerde of niet gecertificeerde installatie, of deze geëist is of vrijwillig is geplaatst of dat er een doormelding wel of niet plaats vindt.

Wilt u graag het beheer aan uw brandmeldinstallatie en/of ontruimingsinstallatie laten uitvoeren conform wet- en regelgeving? Dan staan wij graag voor u klaar!

Dutch Fire Safety Group is een gecertificeerd branddetectie bedrijf en geaccrediteerd volgens KIWA voor zowel levering van brandmeldsystemen als het uitvoeren van het jaarlijks onderhoud conform de wet- en regelgeving. Wij werken volgens de laatste versie van de CCV schema’s en inspectieschema’s.

Uw beheer in handen van Dutch Fire Safety Group?

Door de maandelijkse beheerderstaken uit te laten voeren door Dutch Fire Safety Group heeft u geen omkijken meer naar uw brandmeldinstallatie en/of ontruimingsinstallatie. Wij houden u op de hoogte van de uitgevoerde werkzaamheden en de eventueel geconstateerde gebreken. 

Om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen, vragen wij u het volgende te inventariseren en naar onze adviseuse op te sturen;

  • Merk van de brandmeldinstallatie en/of ontruiminginstallatie (foto opsturen mag ook);
  • Aantal groepen;
  • Gebruikersfunctie
  • Bewakingsvorm;
  • Type ontruiming;
  • PVE.

Kunt u deze gegevens niet aanleveren of heeft u hier hulp bij nodig? Geen probleem, wij komen kosteloos langs voor een opname op locatie.

Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze adviseur!

Uw beheer in eigen handen nemen ? 

Uw beheer in eigen handen nemen? Volg dan onze cursus Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie. Deze cursus is ontworpen om u voor te bereiden op het beheer van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, waardoor u zelfstandig de verantwoordelijkheid kunt nemen voor deze essentiële systemen. Of u nu op zoek bent naar meer kennis over brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, de specifieke taken van een beheerder op dit gebied, of de relevante wet- en regelgeving met betrekking tot brandveiligheid, onze cursus biedt een stevig fundament. Bovendien is deze cursus toepasbaar op alle merken en typen installaties, waardoor u flexibel en breed inzetbaar bent. Neem het heft in eigen handen en investeer in uw kennis en vaardigheden met onze cursus.

 

Maureen van de Craats - Adviseur

Heeft u vragen over het onderwerp? Wij helpen u graag verder.

Maureen van de Craats Adviseur

Neem vrijblijvend contact op met ons en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.