Introductie

Branddetectiesystemen van het merk Cerberus™ Pro by Siemens zijn schaalbaar - van klein tot uiterst groot, van eenvoudig tot complex - waardoor ze eenvoudig uitbreidbaar zijn. Cerberus™ Pro by Siemens branddetectiesystemen bieden een grote nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid voor gebouwpersoneel, beheerders en de brandweer. Bij de eerste tekenen van gevaar genereren Cerberus™ Pro by Siemens systemen gecoördineerde alarmen, worden mensen geëvacueerd en worden de brandveiligheids- en/of blus-systemen geactiveerd. Cerberus™ Pro by Siemens.

Siemens Cerberus voor uw project? 

Dutch Fire Safety Group past Cerberus™ Pro by Siemens systemen toe in projecten welke daar geschikt voor zijn. Door het toepassen van kwalitatieve materialen en het laten installeren door gecertificeerde brandmeldinstallatiebedrijven, is uw brandmeldinstallatie bij Dutch Fire Safety Group in goede handen. In het oerwoud van regels en normeringen neemt Dutch Fire Safety Group al uw zorgen omtrent brandmeld- en ontruimingsalarm uit handen.

Henk Kattestaart - Directeur

Heeft u vragen over het onderwerp? Wij helpen u graag verder.

Henk Kattestaart Directeur

Neem vrijblijvend contact op met ons en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.