Beheerder BMI-OAI - E-learning

De cursus "Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie" bereidt deelnemers voor op het beheer van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. Ontworpen voor iedereen die verantwoordelijk wordt voor het beheer van dergelijke systemen, biedt deze cursus een voorbereiding op het bijbehorende examen. Of je nu meer wilt weten over brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, de taken van een beheerder op dit gebied, of de wet- en regelgeving met betrekking tot brandveiligheid, deze cursus is een uitstekend startpunt. Geschikt voor alle merken en typen installaties, biedt deze cursus een brede en toepasbare kennisbasis.

Tijdens onze E-learning Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie word de cursist door middel van E-learning getraind voor het NIBHV examen.

De cursist maakt in de E-learning op creatieve wijze kennis met de lesstof. De in modules verdeelde lesstof kan door middel van een proefexamen getoets worden. Als de cursist klaar is voor het klassikale examen dient deze eerst een case te maken voor toelating. Indien deze voldoende gemaakt is kan de cursist inschrijven voor het klassikale examen.

Naast de lesstof van onze E-learning kunt u het NIBHV boek 'Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie' mee bestellen als naslagwerk. U ontvangt het boek bij het examen.

Maureen van de Craats - Adviseur

Heeft u vragen over het onderwerp? Wij helpen u graag verder.

Maureen van de Craats Adviseur

Neem vrijblijvend contact op met ons en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.