Introductie

Esser by Honeywell maakt net als Notifier by Honeywell en Morley-IAS by Honeywell deel uit van de nieuwe business unit Honeywell Security and Fire. Van de productie van platte daken naar de ontwikkeling van innovatieve branddetectie – met strategische initiatieven. In 1973 begon Klaus Esser zijn succesverhaal en investeerde in de productie van brandmeldsystemen. Hij heeft het fundament gelegd van de wereldwijde reputatie van Esser als een toonaangevend en innovatief merk voor branddetectie. Esser ontwikkelt en produceert hoogwaardige en betrouwbare brandmeld- en ontruimingsalarmeringssystemen – sinds april 2005 als onderdeel van Honeywell.

Toepassing van Esser by Honeywell door Dutch Fire Safety Group

Dutch Fire Safety Group past Esser by Honeywell toe in projecten die daar geschikt voor zijn, met name de sprinklermeldcentrales zijn hierom bekend. Door het toepassen van kwalitatief goede materialen en het laten installeren door gecertificeerde brandmeldinstallatiebedrijven is uw brandmeldinstallatie bij Dutch Fire Safety Group in goede handen. In het oerwoud van regels en normeringen neemt Dutch Fire Safety Group al uw brandmeld- en ontruimingsalarm zorgen uit handen

 

 

Henk Kattestaart - Directeur

Heeft u vragen over het onderwerp? Wij helpen u graag verder.

Henk Kattestaart Directeur

Neem vrijblijvend contact op met ons en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.