Over ons

Argina brandmeldsystemen wordt sinds 1978 vertegenwoordigd op de Nederlandse markt en het product heeft dan ook al ruime naamsbekendheid opgebouwd en wordt veelvuldig toegepast.

In 2003 is Santon Holland gestopt met de vertegenwoordiging van Argina brandmeldsystemen op de Nederlandse markt. Santon Holland is zich gaan richten op haar core business en heeft besloten de afdeling brandmeldsystemen op te heffen.

Met ingang van 2004 heeft Argina Group besloten met een eigen vestiging deze vertegenwoording voort te zetten onder de naam Argina Nederland BV.
Op 1 september 2008 is Argina Nederland BV verder verzelfstandigd onder de naam: Ignis Systems BV

In 2013 zag Beheerder Brandmeld BV het levenslicht. Beheerder of voorheen opgeleid persoon is een eis geworden in het bouwbesluit 2012. Beheerder Brandmeld BV verzorgd opleidingen en ontzorgd beheerders bij hun taken.

In 2017 is  MMH Brandbeveiliging opgericht en het bedrijf is inmiddels onderdeel van de Dutch Fire Safety Group. 

In 2018 zijn alle werkmaatschappijen samengevoegd tot Dutch Fire Safety Group. Daar wij een erkend branddetectie bedrijf zijn met circa 40 specialisten, kunnen wij elk vraagstuk op het gebied van brandmeld en/of ontruiming voor u als klant oplossen. Voor advies staan wij voor u klaar!

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.