Kingspan Light + Air | Argina Technics is een Belgische ontwerper en producent van installaties voor branddetectie, gasdetectie en toegangscontrole. Kingspan Light + Air | Argina Technics heeft een pioniersrol vervuld in de ontwikkeling van geavanceerde branddetectiesystemen, beginnend met eenvoudige conventionele producten tot intelligente brandmeldcentrales welke modulair uitbreidbaar zijn tot zeer grote netwerksystemen. Een belangrijke succesfactor is het gespecialiseerde karakter van Kingspan Light + Air | Argina Technics.

De ontwerpers en het technisch team zijn 100% toegewijd aan de producten. Kingspan Light + Air | Argina Technics zet zich in voor doordachte producten met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De producten van Kingspan Light + Air | Argina Technics worden ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste normen en worden beproefd onder de zwaarste omstandigheden. De productie activiteiten zijn geaccrediteerd volgens ISO 9001 en de producten zijn voorzien van alle benodigde keuringen.

Argina BMC2

SLim ArginaDutch Fire Safety Group past de systemen van Kingspan Light + Air | Argina Technics toe in projecten die daar geschikt voor zijn.

Door het toepassen van kwalitatief goede materialen en de montage uit te laten voeren door een gecertificeerd brandmeldinstallatiebedrijf is uw brandmeldinstallatie bij Dutch Fire Safety Group in goede handen. In het oerwoud van regels en normeringen neemt Dutch Fire Safety Group al uw brandmeld- en ontruimingsalarm zorgen uit handen.

John Kuijvenhoven - Commercieel Adviseur

Heeft u vragen over het onderwerp? Wij helpen u.

John Kuijvenhoven Commercieel Adviseur

Neem vrijblijvend contact op met ons en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.