Introductie

G+M Swiss Systems Is een volle dochter van het Zwitserse G+M Elektronik AG en is gespecialiseerd in ontruimingsinstallaties Type A, omroepinstallaties, lestijdensignalering en kloksystemen of een combinatie daarvan. Het moederbedrijf G+M  Elektronik AG in Zwitserland ontwikkelt en produceert al bijna 50 jaar systemen die de veiligheid van een pand aangaan. De eerste loop-systemen kwamen van G+M en waren destijds 4-draads. Om de installateur tegemoet te komen werd al vrij snel de focus gelegd op de ontwikkeling van een 2-draads systeem. Daarom kan aansluiten en monteren nóg sneller en aansluitfouten komen eigenlijk niet meer voor. Daarnaast hebben zij de afgelopen jaren veel kennis opgedaan en is die kennis weer geïnvesteerd in het huidige loop-systeem.

Toepassing van G+M systemen door Dutch Fire Safety Group

Dutch Fire Safety Group past G+M systemen toe in projecten die daar geschikt voor zijn. Door het toepassen van kwalitatief goede materialen en het laten installeren door gecertificeerde ontruimingsinstallatiebedrijven is uw ontruimingsinstallatie type A, omroepinstallatie, lestijdensignalering en/of kloksysteem bij Dutch Fire Safety Group in goede handen. In het oerwoud van regels en normeringen neemt Dutch Fire Safety Group al uw zorgen betreffende deze systemen uit handen.

Henk Kattestaart - Directeur

Heeft u vragen over het onderwerp? Wij helpen u graag verder.

Henk Kattestaart Directeur

Neem vrijblijvend contact op met ons en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.