Ontruimingsinstallatie te duur?

Vindt u een ontruimingsinstallatie duur? Dutch Fire Safety Group biedt een vrijblijvend alternatief. Als leverancier geven wij u graag een passend advies voor uw situatie, inclusief bijbehorende kosten.

Voorkom onnodige kosten

Ieder merk ontruimingsinstallatie heeft zo zijn voor- en nadelen. Een juiste keuze op basis van merk, techniek en de juiste projectie voorkomt vaak onnodige kosten. Wij bieden u daarom graag informatie aan over welke voor- en nadelen een merk heeft. Zo kunnen we samen beoordelen welk merk en kostenplaatje het beste bij uw organisatie past.

De kosten van onderhoud aan ontruimingsinstallaties 

Het jaarlijks onderhoud aan uw ontruimingsinstallatie is belangrijk en verplicht. Houd daarom bij het aanschaffen van een ontruimingsinstallatie ook altijd rekening met de kosten voor het jaarlijks onderhoud aan uw installatie. Ook hiervoor staat DFSG voor u klaar. 

Neem contact op

Graag voorzien wij u van een passend advies voor een ontruimingsinstallatie met de bijbehorende kosten, op basis van uw situatie. Vraag gerust om de hulp van één van onze adviseurs of vul onderstaand contactformulier in. 

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.