Uw brandmeldsysteem is aan vervanging toe, hoe zorgt u ervoor dat u de beste keuze maakt en wie kan u daarin adviseren? 

Het brandmeldsysteem in uw pand voldoet niet meer aan de gestelde eisen en is toe aan vervanging. De reden van vervanging kan zijn dat de leverancier heeft aangegeven dat er geen onderdelen meer leverbaar zijn om het brandmeldsysteem in de nominale staat te houden en bij een optredend defect is de brandmeldcentrale niet meer te repareren.

Ook als het brandmeldsysteem regelmatig onechte brandmeldingen geeft en dit niet meer te herstellen is zal er in de meeste gevallen een nieuw systeem nodig zijn.

Dutch Fire Safety heeft ruime expertise op het gebied van brandmeld- en ontruimings-installaties en de vervanging daarvan terwijl de bedrijfsactiviteiten in vol bedrijf doorgaan, met een inventarisatie ter plaatse kunnen wij u adviseren over wat de beste oplossing is in uw geval. 

Vaak is een tijdelijke oplossing mogelijk door het vervangen van defecte onderdelen zodat de brandveiligheid gewaarborgd blijft, omdat Dutch Fire Safety kennis en ervaring heeft met meerdere merken en we dit probleem regelmatig tegenkomen is er bij Dutche Fire Safety veel expertise betreffende het repareren en vervangen van systemen en zijn gevoelige service onderdelen veelal op voorraad.

Indien het een tijdelijke oplossing betreft maken we in overleg met u een stappenplan om weer gecontroleerd tot een volledig veilige situatie te komen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie aanvragen of heeft u hulp nodig? Neem gerust contact op. Wij komen graag eens bij u langs!

Ronald Balk -  Adviseur Fire & Safety

Heeft u vragen over het onderwerp? Wij helpen u.

Ronald Balk Adviseur Fire & Safety

Neem vrijblijvend contact op met ons en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}