Uw brandmeldsysteem laten vervangen

Het brandmeldsysteem in uw pand voldoet niet meer aan de gestelde eisen en is toe aan vervanging. De reden van vervanging kan zijn dat de leverancier heeft aangegeven dat er geen onderdelen meer leverbaar zijn om het brandmeldsysteem in de nominale staat te houden en bij een optredend defect is de brandmeldcentrale niet meer te repareren.

Ook als het brandmeldsysteem regelmatig onechte brandmeldingen geeft en dit niet meer te herstellen is zal er in de meeste gevallen een nieuw systeem nodig zijn.

Wij bieden u een passende oplossing

Dutch Fire Safety heeft ruime expertise op het gebied van brandmeld- en ontruimings-installaties en de vervanging daarvan, terwijl de bedrijfsactiviteiten in vol bedrijf doorgaan. Met een inventarisatie ter plaatse kunnen wij u het beste adviseren. 

Vaak is een tijdelijke oplossing mogelijk door het vervangen van defecte onderdelen, zodat de brandveiligheid gewaarborgd blijft. Dutch Fire Safety Group beschikt over de kennis en ervaring om u uit de brand te helpen. 

Indien het een tijdelijke oplossing betreft maken we in overleg met u een stappenplan om weer gecontroleerd tot een volledig veilige situatie te komen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie aanvragen of heeft u hulp nodig? Neem gerust contact op. Wij komen graag  bij u langs!

Guido Verweij - Adviseur

Heeft u vragen over het onderwerp? Wij helpen u graag verder.

Guido Verweij Adviseur

Neem vrijblijvend contact op met ons en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}