Op de Zuidas van Amsterdam wordt dit iconische hotel gebouwd met bijzondere faciliteiten zoals een televisiestudio op de bovenste verdieping, een sky-bar, een galerie, een beeldentuin, diverse daktuinen, restaurants, congreszalen en een spa/wellness/fitness.

Het gebouw is 91 meter hoog en heeft maar liefst 25 verdiepingen. Met 650 kamers, een 2 laagse parkeergarage en een oppervlakte van 37.000 m² wordt het nhow Amsterdam RAI Hotel het grootste hotel van de Benelux. nhow Amsterdam RAI biedt de (internationale) gasten van Amsterdam RAI een zinnenprikkelend hoofdkwartier en uitvalsbasis. nhow Amsterdam RAI is een bestemming op zich en is tegelijkertijd een springplank naar Amsterdam RAI en de stad Amsterdam. De faciliteiten van nhow Amsterdam RAI zijn niet enkel voorbehouden aan hotelgasten, maar zijn een trekpleister voor een breder publiek.

MMH Brandbeveiliging realiseert voor dit project de brandmeld en ontruimingsalarminstallatie.

Henk Kattestaart - Directeur

Heeft u vragen over een project?

Henk Kattestaart Directeur

Neem vrijblijvend contact op met ons en krijg binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Stel uw vraag

{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}
{{ errors.first("field_14") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.