Brandmeldsysteem te duur? 

Vindt u een brandmeldsysteem duur? Dutch Fire Safety Group biedt een vrijblijvend alternatief. Als merkonafhankelijk leverancier geven wij u graag een passend advies voor uw situatie, inclusief bijbehorende kosten.

Kostenbepaling op maat 

Ieder merk brandmeldsysteem heeft zijn voor- en nadelen. Een juiste keuze op basis van merk, techniek en de juiste projectie voorkomt vaak onnodige kosten. Wij bieden u daarom graag informatie over welke voor- en nadelen een merk heeft. Zo kunnen we samen beoordelen welk merk en kostenplaatje het beste bij uw organisatie past. 

De kosten van onderhoud aan brandmeldinstallaties

Het jaarlijks onderhoud aan uw brandmeldinstallatie is belangrijk en verplicht. Houd daarom bij het aanschaffen van een brandmeldinstallatie ook altijd rekening met de kosten voor het jaarlijks onderhoud aan uw installatie. Ook voor onderhoud aan uw brandmeldinstallatie staat DFSG voor u klaar. 

Advies aanvragen?

Het zijn cruciale momenten om schade en letsel zoveel mogelijk te beperken. Dat wilt u toch ook? Goede brandpreventie mag dus best wat kosten. Maar, hoe bepaalt u wat een goede brandmeldinstallatie is? En wat kost een installatie? Graag voorzien wij u van een passend advies voor een brandmeldsysteem met de bijbehorende kosten. Uiteraard op basis van uw situatie en budget. Vraag gerust om de hulp van onze commercieel adviseur. 

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.