Opleidingsmogelijkheden 

Indien u zelf beheerders wilt opleiden of zelf het beheer wilt uitvoeren, is ook het opleiden van beheerders mogelijk bij Dutch Fire Safety Group. Dit kan op 3 verschillende manieren; 

  • E-learning
  • Klassikaal
  • In-company

E-learning

Tijdens onze E-learning Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie wordt de cursist door middel van E-learning getraind voor het NIBHV examen. Dit examen vindt klassikaal plaats op één van onze examenlocaties in Dordrecht of Utrecht. 

Klassikaal

De klassikale cursus Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie wordt geheel door onze cursusleiders verzorgd. Door middel van een 1,5 daagse training word de cursist voorbereid op het NIBHV examen. Aan het einde van de cursus wordt het examen direct afgenomen door onze examinators.

In-company

De in-company cursus vindt plaats bij u op locatie. Met de cursusgroep word specifiek ingegaan op de werkzaamheden van een Beheerder bij u op locatie. Alle cursisten worden getraind voor het NIBHV examen. Deze cursus is goed te combineren met onze instructie. Tijdens deze instructie word de Beheerder op weg geholpen om het Beheer aan zijn installatie uit te voeren.

Na afloop van de cursus Beheerder Brandmeldinstallaties bent u in staat om op de juiste wijze zelf de maandelijkse en 4- en 8 maandelijkse controle uit te voeren.

Maureen van de Craats - Adviseur

Heeft u vragen over het onderwerp? Wij helpen u graag verder.

Maureen van de Craats Adviseur

Neem vrijblijvend contact op met ons en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}