Nu het hoofdkwartier van KPN verhuist naar Rotterdam, krijgt het KPN-pand een grondige facelift. De nieuwe entree, met horeca en een experience center, is toegankelijk voor iedereen. Nu oogt het nog als een gesloten vesting, op een winderig plein aan de voet van de Erasmusbrug. Dat moet eind dit jaar anders zijn, als de grondige verbouwing van het KPN-pand is afgerond. Met als belangrijkste aanpassing een in het oog springende entree. Hier komen gratis werkplekken, horeca, een auditorium en een 'experience center' waarin diverse KPN-producten centraal staan.

Een verbouwing van de KPN-toren is geen overbodige luxe, want het pand staat er verlopen bij. MMH Brandbeveiligingen verzorgt de brandmeldinstallatie samen met HKE en De Bosman Bedrijven. Bovendien wordt het opgewaardeerd van regionaal kantoor tot de hoofdzetel van het telecombedrijf. De uitbreiding wordt gekarakteriseerd door een volledige glazen gevel die ‘flirt’ met de bestaande pyloon. Het glas plooit zich vloeiend om de pyloon en volgt de schuinstand van dit iconische element.

Henk Kattestaart - Directeur

Heeft u vragen over een project?

Henk Kattestaart Directeur

Neem vrijblijvend contact op met ons en krijg binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Stel uw vraag

{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}
{{ errors.first("field_14") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.