Visveiling Urk, in het hart van Nederland, heeft een ijzersterke marktpositie binnen de Europese visindustrie. Het nationaal en internationaal georiënteerde, innovatieve bedrijf met professionele visie, is hét viscentrum van Europa en biedt zowel de aanvoerder als de koper vele voordelen.

Op 19 mei 1904 werd Visafslag Urk opgericht voor de verhandeling van vis afkomstig uit de toenmalige Zuiderzee. De inpoldering in de jaren ’30 had ingrijpende gevolgen voor de Urker gemeenschap, omdat het zoute water zoet werd en de vissersvloot zich verplaatste naar de Noordzee. Door de visie, durf en doorzettingsvermogen van de vissers kwam een zeer moderne vissersvloot tot stand en ontwikkelde Visafslag Urk zich in de loop der jaren tot de spil van het visserijbedrijfsleven. Visafslag Urk werd qua omzet en volume de grootste van Nederland en één van de belangrijkste in Europa.

Dutch Fire Safety Group heeft voor dit mooie project de brandmeld- en ontruimingsinstallatie ontworpen.

Stel uw vraag

{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}
{{ errors.first("field_14") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.