Werkvoorbereider / Aankomend Projectleider Brandbeveiliging 

De Dutch Fire Safety Group realiseert totaal projecten op het gebied van brandmeld- en ontruimingssystemen, alsook maatwerkoplossingen voor o.a. de industrie (bijv. blussystemen).

Van advies, levering en installatie, tot onderhoud en beheer van de brandbeveiligingsinstallaties.
Voor 1 van onze werkmaatschappijen zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider / Aankomend Projectleider Brandmeldinstallaties op de afdeling Projecten.

Functieomschrijving
Je bent het aanspreekpunt voor klanten bij technische vraagstukken, verwerkt restpunten en brengt offertes uit. Je zorgt ervoor dat alle administratieve zaken zowel voor, tijdens als na
het project op orde zijn.

Functie-eisen
Voor een juiste invulling van deze functie zijn wij op zoek naar een MBO’er Elektrotechniek (of gelijkwaardig) met het diploma Projecteringsdeskundige.
Je bent servicegericht, administratief sterk en beschikt over ‘helikopter view’. Je hebt een echte hands-on mentaliteit, kan multitasken en hebt de nodige ervaring in het vak.

We bieden jou een uitdagende functie in een gezellige werksfeer met kansrijke doorgroeimogelijkheden in een snelgroeiende, financieel stabiele organisatie; een intern opleidingstraject voor optimale ontwikkeling van jouw talenten en een goed
arbeidsvoorwaardenpakket.

Spreekt deze functie jou aan? Dan zien wij jouw schriftelijke sollicitatie graag tegemoet.
Je kunt deze richten aan de afdeling Personeel & Organisatie van de Dutch Fire Safety Group t
.a.v Michelle Buwalda via pz@dfsg.nl

Monteur Brandmeldinstallaties (fulltime) m/v

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig installeren van met name brandmeldinstallaties. Het installeren van projecten van verkochte brandmeldinstallaties.


Taken
- Het installeren en 
begeleiden van de projecten in uitvoering
- Het controleren van de uitvoering tekeningen

Functie-eisen
Voor een juiste invulling van deze functie zijn wij op zoek naar een MBO’er Elektrotechniek (of gelijkwaardig) met het diploma installatiedeskundige. Uiteraard beschik je over rijbewijs B.
Je bent communicatief sterk en hebt een echte hands-on mentaliteit én de nodige ervaring in het vak.

Wat biedt Brandmeldinstallaties Nederland BV?
Een uitdagende functie in een gezellige werksfeer met kansrijke doorgroeimogelijkheden in een snelgroeiende, financieel stabiele organisatie; een intern opleidingstraject voor optimale ontwikkeling van jouw talenten en een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Spreekt deze functie jou aan? Dan zien wij jouw schriftelijke sollicitatie graag tegemoet.
Je kunt deze richten aan de afdeling Personeel & Organisatie van Brandmeldinstallaties Nederland t.a.v. Michelle Buwalda: pz@dfsg.nl

Service monteur Brandmeldinstallaties

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor preventief en correctief onderhoud aan brandmeldinstallaties en/of ontruimingsinstallaties. Het zelfstandig oplossen van storingen incl. deelname aan onze 24 uurs storingsdienstrooster is een onderdeel van je functie. 


Functie-eisen

Wij zoeken echte techneuten! Specialisten die hun verantwoordelijkheid durven te nemen en een stap extra willen zetten. Voor een juiste invulling van deze functie beschik je over gedegen kennis van o.a. Esser en Siemens producten en ben je in het bezit van het diploma Onderhoudsdeskundige. Uiteraard beschik je over een rijbewijs B en ben je bereid deel te nemen aan onze 24- uurs storingsdienst. 

De ideale kandidaat is klantgericht, heeft goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, heeft een echte hands-on mentaliteit plus de nodige ervaring in het vak. 


Wat biedt Ignis Systems?

Goede arbeidsvoorwaarden, een personenauto, kledingpakket, iPad, telefoon en goed gereedschap zijn bij ons vanzelfsprekend.


Geïnteresseerd? Stuur je korte motivatie en cv naar pz@dfsg.nl t.a.v Michelle Buwalda of neem contact op voor meer info over deze functie!

Inbedrijfsteller Brandmeld-/Ontruimingsinstallaties

Functieomschrijving

Ben jij die specialist op het gebied van brandbeveiliging? Wil jij zelfstandig mooie projecten opleveren naar tevredenheid van alle betrokkenen? Kun jij onder stressvolle situaties het overzicht bewaren? Dan pas je goed bij onze groep!


Functie-eisen

Als inbedrijfsteller Brandmeld/ontruimingsinstallaties ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen, onderhouden en repareren van beveiligingsinstallaties. Je bent servicegericht en bent in het bezit van rijbewijs B en het diploma projecteringsdeskundige of hebt meerdere jaren ervaring en bent bereidt dit te halen.


Wat bieden Ignis Systems en MMH Brandbeveiliging?

Goede arbeidsvoorwaarden, een personenauto, kledingpakket, iPad, telefoon en goed gereedschap zijn bij ons vanzelfsprekend.


Geïnteresseerd? Stuur je korte motivatie en cv naar pz@dfsg.nl t.a.v Michelle Buwalda of neem contact op voor meer info over deze functie!

Onderhoudsdeskundige BMI / OAI

Functie omschrijving
Als service- en onderhoudstechnicus brandmeldinstallatie ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden aan diverse brandmeldinstallaties. Je werkzelfstandig aan gehele brandmeldinstallatie en alle bijhorende componenten. Naast het onderhouden van brandmeldinstallaties neem je deel aan onze storingsdienst. 


Functie-eisen
Voor een juiste invulling van deze functie zijn wij op zoek naar een collega met VMBO diploma richting Elektrotechniek (of gelijkwaardig). Ook beschik je over een B-rijbewijs en ben je bereid deel te nemen aan onze 24-uurs storingsdienst. 
De ideale kandidaat is klantgericht, zelfstandig, betrouwbaar en heeft goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wat biedt MMH Brandbeveiligingen?
Een uitdagende functie in een gezellige werksfeer met kansrijke doorgroeimogelijkheden in een snelgroeiende financieel stabiele organisatie. Een inten opledingstraject voor optimale ontwikkeling van jouw talent en een goede arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Spreekt deze functie jou aan? Dan zien wij jouw schriftelijke sollicitatie graag tegemoet.

Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Personeel & Organisatie van de Dutch Fire Safety Group  t.a.v Michelle Buwalda via pz@dfsg.nl