De Markthal, Nederlands grootste overdekt marktvloer en Nederlands meest unieke kunstwerk. Met de komst van dit unieke gebouw en de te verwachten grote bezoekersaantallen moest er ook op het gebeid van branddetectie goed nagedacht worden. Met een oppervlakte van 11.000 vierkante meter, de bijzondere vorm, structuur en de hoogte van het gebouw.

Samen met onze partner ETB gaf het ons de gelegenheid om snel te schakelen en te adviseren. ETB Leverde voor ons en voor andere partijen alle brandmeldpanelen en sprinklerpanelen.
Dit vereist ook een bijzondere deskundige aanpak. Ignis Systems was vanaf het begin bij dit project betrokken. Het is ons niet alleen uistekend gelukt om succesvol tot een gecertificeerde en gekwalificeerde brandmeldinstallatie te komen, maar wij zijn vooral ook trots dat we dankzij onze expertise en jarenlange ervaring voor zulke leuke projecten worden gevraagd.

Henk Kattestaart - Directeur

Heeft u vragen over een project?

Henk Kattestaart Directeur

Neem vrijblijvend contact op met ons en krijg binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Stel uw vraag

{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}
{{ errors.first("field_14") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.