In de komende twee jaar zullen de poliklinieken in het ziekenhuis aangepast worden aan de wensen en eisen van de toekomst. MMH Brandbeveiligingen verzorgt de volledige brandmeldinstallatie en sprinklerinstallatie. De eerste verbouwingen starten komende week al in de poliklinieken van neurologie, cardiologie en daarna oncologie, chirurgie op de begane grond en de preoperatieve polikliniek.

De poliklinieken worden gerenoveerd en gemoderniseerd en krijgen een nieuwe indeling. Er komen nieuwe ontvangstruimten en drie ontvangstpleinen aan het begin van vleugel A, B en C. De kleuren op wanden en vloeren worden lichter en door de verbouwingen komt er meer daglicht binnen.

Met de renovatie van de eerste poliklinieken zet Ziekenhuis Gelderse Vallei een nieuwe stap naar de beste zorg in een gezond gebouw, onder het motto ‘Wij verbouwen voor betere zorg’. Het ziekenhuis is in 2000 in gebruik genomen en nu, na ruim 16 jaar, zijn de poliklinieken toe aan een flinke opknapbeurt. Meer dan 110.000 patiënten brengen jaarlijks een eerste bezoek aan een polikliniek. In totaal werden vorig jaar ruim 325.000 polikliniekbezoeken geregistreerd.

John Kuijvenhoven - Commercieel Adviseur

Heeft u vragen over een project?

John Kuijvenhoven Commercieel Adviseur

Neem vrijblijvend contact op met ons en krijg binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Stel uw vraag

{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}
{{ errors.first("field_14") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.