De Amsterdamse haven heeft zich in de afgelopen periode ontwikkeld tot een van de belangrijkste benzinehavens van Noordwest Europa. Oiltanking Amsterdam wordt door de olie-industrie als een eersteklas dienstverlener beschouwd. De tanks liggen in de nabijheid van de grote raffinaderijen, waardoor klanten gemakkelijk benzine en componenten kunnen opslaan en blenden. De groeiende vraag naar benzine in de Verenigde Staten, West-Afrika en andere overzeese gebieden, heeft de positie van Oiltanking Amsterdam versterkt. Binnen Europa is er toenemende vraag naar middeldestillaten. Oiltanking Amsterdam biedt via de goede waterwegen een uitstekende ontsluiting naar het Europese achterland. Met pijpleidingen is Oiltanking Amsterdam direct verbonden met olieplatforms op de Noordzee en met Schiphol.

MMH Brandbeveiliging bv verzorgd bij dit project het Detectie en Control systems (DCS) wat gericht is op brandbestrijding en het koelen van de tanken met water of schuim.

Henk Kattestaart - Directeur

Heeft u vragen over een project?

Henk Kattestaart Directeur

Neem vrijblijvend contact op met ons en krijg binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Stel uw vraag

{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}
{{ errors.first("field_14") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.