Een 107 meter hoge woontoren op het Wijnhaveneiland in het centrum van Rotterdam met de naam Up:Town. Het Wijnhaveneiland is het gebied tussen het stadscentrum en de Maas. Dit gebied ondergaat momenteel een gigantische metamorfose. Na de Tweede Wereldoorlog is de omgeving rond het Wijnhaveneiland volgebouwd met bedrijfsgebouwen. Sinds eind jaren tachtig is Rotterdam bezig om er een aantrekkelijk woongebied van de te maken.

Dutch Fire Safety Group heeft voor dit mooie project de brandmeld- en ontruimingsinstallatie ontworpen. In de parkeergarage zal er een ontruimingsinstallatie type B worden geplaatst. De woontoren dient conform Bouwbesluit te worden voorzien van ontruimingsinstallatie type A. Dit alles werd gerealiseerd in samenwerking met Spindler. 

Henk Kattestaart - Directeur

Heeft u vragen over een project?

Henk Kattestaart Directeur

Neem vrijblijvend contact op met ons en krijg binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Stel uw vraag

{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}
{{ errors.first("field_14") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.