De nieuwe locatie van Kloosterboer in Lelystad wordt gerealiseerd met behulp van de nieuwste technologie en zal 50 procent minder energie verbruiken dan een conventioneel vrieshuis, wat gelijk staat aan een reductie van 1551 ton CO2 per jaar.

Het nieuwe volautomatisch vrieshuis heeft een opslagcapaciteit van 40.000 pallets. Met de komst van Kloosterboer zet Lelystad weer een stap en groeit verder in haar rol als aantrekkelijke vestigingslocatie en logistieke hotspot binnen Nederland.

Ook in een vrieshuis is de brandveiligheid van essentieel belang. In verband met de verschillend temperaturen van zelfs -25 graden zijn er dan ook verschillende technieken toegepast. Dankzij onze expertise hebben we een brandmeldinstallatie op maat kunnen realiseren. We hebben hierbij nauw samengewerkt met Beemster.

Stel uw vraag

{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}
{{ errors.first("field_14") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.