Beheeder Brandmeld

Beheerder Brandmeld b.v. is een onafhankelijk bedrijf voor de uitvoering van de verplichte maandelijkse beheerderstaken van uw Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie conform de norm NEN 2654.


Bedrijven en organisaties zijn verplicht hun (gecertificeerde) brandmeldinstallatie maandelijks te laten controleren. Daar is specifieke kennis en personeel voor nodig. De geldende normen en
voorschriften zijn voor veel bedrijven en organisaties lastig te volgen. Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen er voor om deze beheerderstaken uit te besteden. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van deze verplichte controles.


Als één van de grootste opleiders in Nederland verzorgen wij door heel Nederland de cursus Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie. Hiermee houdt u de controle van de Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie in uw eigen beheer.


Beheerder Brandmeld bied de mogelijkheid om u op te leiden als beheerder of het beheer uit te besteden. Opleiden kan klassikaal en met E-learning. 

Beheer uitbesteden

Als eigenaar of gebruiker van een brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie dient u de periodieke controles door een beheerder uit te voeren. Laat u deze controles door een gespecialiseerde beheerder van Beheerder Brandmeld b.v. uitvoeren dan word u ontzorgt en heeft u geen onderbrekingen bij u dagelijkse processen. Tevens kunt u met al uw vragen over de installatie terecht tijdens het bezoek van onze beheerders.Wij kunnen het beheer uitvoeren aan ieder merk en type installatie. 


Beheerderbrandmeld.nl biedt u de mogelijkheid om de wettelijk verplichte controles van uw brandmeldinstallatie uit te besteden voor een scherpe prijs. Mocht u vragen hebben over de prijs dan kunt u altijd contact opnemen met ons.

Beheerder Opleiden

Indien u aantoonbaar voldoende vakbekwaam bent mag u zelf de periodieke controles door een beheerder uitvoeren aan uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie. 


Zonder vooropleiding kunt u of één van uw medewerkers deelnemen aan onze cursus. Enige affiniteit met brandveiligheid en techniek is echter wel een pré. Al onze cursussen worden volgens de richtlijnen van het NIBHV gegeven. De examens worden NIBHV gecertificeerd.


Beheerder brandmeld kent de volgende mogelijkheden tot opleiden, klassikaal, E-learning en In Company.  E-learning kan al vanaf € 195,- excl. BTW. 

Lees meer