Introductie

Bescherming voor gebouwen en faciliteiten van alle groottes. Branddetectietechnologie werkt lang voordat een brand een veiligheidsrisico wordt. Tijdig gemelde gevaren zijn cruciaal bij het beschermen van mensen en het behouden van onherstelbare vermogens. Van de brandmeldcentrale met zeer gevoelige detectoren voor verschillende brandeigenschappen om hoorbare en visuele signaalgevers te registreren. LST biedt een uitgebreid assortiment producten voor de installatie van complete brandalarmsystemen. Alle denkbare toepassingen kunnen worden afgedekt met de families van het bedieningspaneel van LST. Afhankelijk van de eisen en de grootte van de installatie is er conventionele technologie, de modulaire systemen voor een klein kantoor of grote systemen voor gebruik in netwerken.

Labor Strauss systeem toepassing door Dutch Fire Safety Group

Dutch Fire Safety Group past Labor- Strauss systemen toe in projecten die daar geschikt voor zijn. Door het toepassen van kwalitatief goede materialen en het laten installeren door gecertificeerde brandmeldinstallatiebedrijven is uw brandmeldinstallatie bij Dutch Fire Safety Group in goede handen. In het oerwoud van regels en normeringen neemt Dutch Fire Safety Group al uw brandmeld- en ontruimingsalarm zorgen uit handen

Henk Kattestaart - Directeur

Heeft u vragen over het onderwerp? Wij helpen u graag verder.

Henk Kattestaart Directeur

Neem vrijblijvend contact op met ons en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Branches waar wij actief zijn.

Wij werken voor alle functiegebouwen die beschreven zijn in bijlage 1 van het bouwbesluit 2012. Deze omvatten bijna mogelijke type gebouwen en voor iedere functie hebben wij een specialist. Kies uw onderwerp en zie wat wij voor u kunnen betekenen.