Introductie
De CQ-NET UMI van Eurocom maakt het mogelijk om op een effectieve en efficiënte manier gehoor te geven aan de eis om te voldoen aan de NEN2575-4. Deze stil alarminstallatie heeft een aantal unique selling points. Zo kan de CQ-NET UMI niet alleen signaleren naar de bijgeleverde waterdichte pagers, maar is deze stil alarminstallatie ook in staat om te signaleren naar (IP)DECT/WiFi handsets of zelfs naar een CQ-Mobile app. Met deze nieuwe PZI spelen wij in op de ontwikkelingen in de markt. De PZI is met nagenoeg alle toonaangevende fabrikanten van brandmeldsystemen te koppelen. Tevens wordt het systeem 24/7 bewaakt door de bijbehorende webportal op functioneren. Via  de app is een registratie van de opgeroepen personen zichtbaar en vast te stellen waar externe personen zich bevinden.

De meerwaarde van de CQ-NET UMI
Tijdens de nachtelijke uren hebben veel zorginstelling te kampen met een tekort aan personeel. In geval van brand is opschaling naar medewerkers van andere organisaties, BHV-ers of geregistreerde vrijwilligers uit de buurt, zeer welkom. Éen van de voordelen van de CQ-Net UMi is dat deze in combinatie mte de (gratis) CQ-Mobile app alarmen kan versturen naar diverse gebruikers. Ook kunnen alle vooraanstaande systemen voor alarmberichtgeving gekoppeld worden. Een nieuwe infrastructuur is hiervoor niet nodig. De Eurocom Group heeft afspraken gemaakt met toonaangevende fabrikanten van brandmeldsystemen. De CQ-Net Live webportal maakt het mogelijk om de CQ-Net UMI zelf te configureren. Dit leidt er toe dat de inbedrijfstelling van de CQ-Net UMI, alsmede de koppeling met het brandmeldsysteem plug & play, te allen tijde bewaakt wordt op het functioneren. Er is daarnaast ook een laadrek aanwezig voor de pagers welke geheel is ontworpen door DFSG. Deze CQ-Net Umi is een draadloze stilalarminstallatie conform de NEN2575-4:2013 norm. 

Meer informatie
DFSG maakt gebruik van de CQ-Net Umi. Voor meer informatie over deze stilalarminstallatie kunt u ons te allen tijde bellen of mailen. Óf stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.

Henk Kattestaart - Directeur

Heeft u vragen over het onderwerp? Wij helpen u graag verder.

Henk Kattestaart Directeur

Neem vrijblijvend contact op met ons en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}