Indien u zelf beheerders wilt opleiden of zelf het beheer wilt uitvoeren, is ook het opleiden van beheerders mogelijk bij Dutch Fire Safety Group. Dit kan op 3 verschillende manieren;

  • E-learning
  • Klassikaal
  • In-company


E-learning
Tijdens onze E-learning Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie word de cursist door middel van E-learning getraind voor het NIBHV examen. Dit examen vind klassikaal plaats op één van onze examenlocaties in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht.

Klassikaal
De klassikale cursus Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie word geheel door onze cursusleiders verzorgd. Door middel van een 1,5 daagse training word de cursist voorbereid op het NIBHV examen. Aan het einde van de cursus wordt het examen direct afgenomen door onze examinators.

In-company
De in-company cursus vindt plaats bij u op locatie. Met de cursusgroep word specifiek ingegaan op de werkzaamheden van een Beheerder bij u op locatie. Alles cursisten worden getraind voor het NIBHV examen. Deze cursus is goed te combineren met onze instructie. Tijdens deze instructie word de Beheerder op weg geholpen om het Beheer aan zijn installatie uit te voeren.

Na afloop van de cursus Beheerder Brandmeldinstallaties bent u in staat om op de juiste wijze zelf de maandelijkse en 4- en 8 maandelijkse controle uit te voeren.

Maureen van de Craats - Contractmanager

Heeft u vragen over het onderwerp? Wij helpen u.

Maureen van de Craats Contractmanager

Neem vrijblijvend contact op met ons en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie

mail direct

Mail ons direct

{{ errors.first("field_1") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_3") }}
{{ errors.first("field_2") }}
{{ errors.first("privacy") }}